Tandprothesen

Bij Aesthetic Dental Center proberen we altijd uw tanden te behouden. Maar soms doet de situatie zich voor dat u ze door ouderdom of om andere redenen verliest. In dat geval kunnen wij uitneembare of gedeeltelijk uitneembare prothesen aanbieden in comfortabele, niet-giftige materialen. Wij leggen u altijd in detail uit welke prothesen voor u geschikt zullen zijn en stellen alternatieve oplossingen voor. Wij werken alleen met gerenommeerde laboratoria die gespecialiseerd zijn in kunstgebitten van hoge esthetische en functionele kwaliteit. U draagt ze comfortabel, en uw omgeving zal alleen uw mooie natuurlijke glimlach opmerken.

Wat u moet weten over
Tandprothesen

Soorten kunstgebitten

Als u een kunstgebit in Den Haag nodig heeft, neem dan contact op met onze tandartspraktijk. Wij zullen de meest geschikte optie voor u vinden. Kunstgebitten zijn er in twee soorten: uitneembare en gedeeltelijke kunstgebitten. Kunstgebitten verschillen ook in de manier waarop ze worden bevestigd. Uw tandarts bepaalt tijdens uw individuele consult welk type voor u het meest geschikt is.

Volledig uitneembaar kunstgebit

Deze prothesen worden gebruikt bij volledig tandverlies. Volledige onder- en bovenprothesen zijn gemaakt van kunststof en nylon. Dit zijn moderne, niet-toxische materialen met een hoge esthetische waarde. De kleuren en de vorm van het kunstgebit worden altijd individueel gekozen. Wij raden aan ze de eerste dagen op hun plaats te houden om ongemak met dit kunstgebit te voorkomen. Zo kunnen we drukpunten identificeren en de vorm corrigeren. Vervolgens wordt aanbevolen deze prothesen ’s nachts uit te doen en ze dagelijks met speciale producten te reinigen.

Voorwaardelijke uitneembare prothesen

Deze prothesen hoeven niet elke nacht verwijderd te worden. Ze worden gebruikt wanneer een of meer kauwtanden ontbreken. Vaste gebitsprotheses worden bevestigd met lijm of cement of met metalen haakjes die over de steuntanden passen.

Bevestiging van kunstgebit

Tandheelkundige implantaten bij INTAN;

telescopisch bevestigingssysteem.

In tegenstelling tot plaatprothesen worden voorwaardelijke prothesen niet op hun plaats gehouden door een vacuüm tussen de plaat en de gingiva, maar door verschillende fixatievoorzieningen. Ze kunnen worden verwijderd om schoon te maken, maar zijn stabieler en comfortabeler in het gebruik.

https://www.aestheticdentalcenter.nl/wp-content/uploads/2021/10/WhatsApp-Image-2021-10-29-at-14.00.25.jpeg

Neem contact op

Bel ons direct
Tel: +31(0)70-2230082
E-mail ons
info@aestheticdentalcenter.nl

Maak een afspraak

©2021 Aesthetic Dental Center – Alle rechten voorbehouden

Webdesign & Development by Zaakmakers 

©2021 Aesthetic Dental Center – Alle rechten voorbehouden

Webdesign & Development by Zaakmakers