Tanden bleken

Schaamt u zich om te glimlachen vanwege onvoldoende witte kleur van het glazuur van uw tanden? Meld u aan voor een consult bij Aesthetic Dental Center. We hebben de modernste bleektechnieken in ons arsenaal. We voeren mechanisch, chemisch of fotobleken uit met de beste preparaten die de tandheelkunde op dit moment te bieden heeft. We gebruiken voor uw gebit een zachte en effectieve methode voor het ophelderen van uw glazuur waarbij u verrast zult zijn over het resultaat.

Wat u moet weten over
Tanden bleken

Mechanische tanden bleken 

Mechanisch bleken van glazuur is het zachtst. Het wordt uitgevoerd met behulp van speciale hulpstukken en een oplossing die onder sterke druk op de tanden wordt aangebracht. De tandarts maakt elke tand grondig schoon en tandplak en tandsteen wordt volledig van het glazuur verwijderd. Deze reiniging kan niet enkel met een eenvoudige tandenborstel worden gedaan. Dankzij deze diepe reiniging worden tanden 2-3 tonen lichter.

Chemisch bleken

Deze methode is gebaseerd op een gel met een hoge concentratie bleekzuren. De procedure wordt uitgevoerd in de kliniek of de patiënt ontvangt een set individuele trays en een gel met een lagere concentratie voor thuisgebruik. In beide gevallen gebeurt het bleken onder strikt toezicht van een schoonheidsspecialiste-tandarts. Chemisch bleken wordt beschouwd als een zachte methode voor de tanden, het verheldert het glazuur met 5-7 tonen. Niet aanbevolen indien u reeds polymeervullingen, kronen of facings heeft.

Fotobleken

Fotobleken wordt uitgevoerd met behulp van een gel die waterstofperoxide bevat en een laser of ultraviolet licht. Na hygiënische reiniging wordt er een bleekgel op de tanden aangebracht, die wordt geactiveerd door halogeen- of LED-straling. De procedure duurt 15-30 minuten. Vervolgens brengt de arts een versterkend fluoridemiddel aan op het glazuur om de gevoeligheid van de tanden te verminderen. Op deze manier kunnen tanden 8-10 tonen witter worden gemaakt.

Teeth Whitening Procedure

Neem contact op

Bel ons direct
Tel: +31(0)70-2230082
E-mail ons
info@aestheticdentalcenter.nl

Maak een afspraak

©2021 Aesthetic Dental Center – Alle rechten voorbehouden

Webdesign & Development by Zaakmakers 

©2021 Aesthetic Dental Center – Alle rechten voorbehouden

Webdesign & Development by Zaakmakers