Schrijf je in

Bij Aesthetic Dental Center verwelkomen wij u graag als nieuwe klant om u te voorzien van een gezond en sterk gebit en een blijvende stralende lach. Wilt u klant worden? Dan kunt u zich bij ons inschrijven via het inschijfformulier. Let u er goed op dat u alle gegevens invult zodat wij u inschrijving gelijk goed kunnen verwerken in ons systeem. Nadat uw inschrijving door ons in goede orde is ontvangen krijgt u van ons zo snel mogelijk een reactie en nodigen wij u uit voor een kennismakingsgesprek.

Tijdens uw kennismakingsgesprek vertellen wij u onder het genot van een kopje koffie uitgebreid over Aesthetic Dental Center, onze diverse behandelingen en natuurlijk onze tarieven en algemene voorwaarden. Zo weet u precies wat u van ons mag en kunt verwachten en komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Ook willen wij u als klant beter leren kennen en vanzelfsprekend ook alles weten van uw gebit en uw wensen. Of het nu gaat om periodieke algemene behandelingen, cosmetische of chirurgische tandheelkundige behandelingen of de gebitsbehandelingen van uw kind of kinderen. Onze specialisten staan voor u klaar.

Heeft u misschien voordat u zich gaat inschrijven vragen over onze organisatie, onze dienstverlening of tarieven? Neem dan contact met ons op zodat we uw vragen kunnen beantwoorden. Ook op het gebied van vragen over administratieve zaken zoals uw verzekering, betalingen of andere zaken helpen wij u natuurlijk graag.

Heeft u geen vragen? Vult u dan het inschrijfformulier hieronder in en wellicht zien wij elkaar binnenkort!

https://www.aestheticdentalcenter.nl/wp-content/uploads/2021/06/Small-size-raw-files-35.jpg

Inschrijfformulier

©2021 Aesthetic Dental Center – Alle rechten voorbehouden

Webdesign & Development by Zaakmakers 

©2021 Aesthetic Dental Center – Alle rechten voorbehouden

Webdesign & Development by Zaakmakers